WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: HONDA
Gekozen auto:HONDA ACCORD VII 2.4 Vtec 166PK
Bouwjaar 04.2006 - 07.2008

ABS sensoren HONDA ACCORD VII 2.4 Vtec

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Vervuilde ABS sensoren op uw HONDA ACCORD VII 2.4 Vtec

Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt.

ABS-sensoren in het wiellager

Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste rem onderdelen.

ABS sensor kopen voor uw HONDA ACCORD VII

Een RDW keuring is verplicht bij een import auto. De airco van het voertuig zorgt voor een koude temperatuur. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar.