100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: HONDA
Gekozen auto:HONDA ACCORD III 2.0 12V 116PK
Bouwjaar 01.1987 - 12.1989

ABS sensoren HONDA ACCORD III 2.0 12V

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

ABS-sensoren in het wiellager

Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch.

ABS sensor kopen voor uw HONDA ACCORD III 2.0 12V

Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto.

Vervuilde ABS sensoren op uw HONDA ACCORD III

Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring.