100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: HONDA
Gekozen auto:HONDA ACCORD III Aerodeck 2.0 137PK
Bouwjaar 01-1986 - 12-1986

ABS sensoren HONDA ACCORD III Aerodeck 2.0

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Vervuilde ABS sensoren op uw HONDA ACCORD III Aerodeck 2.0

Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen.

ABS sensor kopen voor uw HONDA ACCORD III Aerodeck

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ALFA ROMEO RemklauwenVOLVO DraagarmenSUBARU Remblokken. Elke HONDA heeft een eigen VIN-nummer. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het veilige "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt.

ABS-sensoren in het wiellager

Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto.