100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FORD
Gekozen auto:FORD ZODIAC 2.5 103PK
Bouwjaar 11.1966 - 02.1972

ABS sensoren FORD ZODIAC 2.5

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Vervuilde ABS sensoren op uw FORD ZODIAC 2.5

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PEUGEOT FuseekogelsCITROEN StuurkogelsROVER Wielnaven. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Elke FORD ZODIAC heeft een eigen VIN-nummer.

ABS sensor kopen voor uw FORD

Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 10 jaar geleden. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch.

ABS-sensoren in het wiellager

Je kunt bij ons betalen via {LIST} De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw aankoop? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is.