100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FORD
Gekozen auto:FORD ZODIAC 2.0 78PK
Bouwjaar 11-1966 - 02-1972

ABS sensoren FORD ZODIAC 2.0

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Vervuilde ABS sensoren op uw FORD ZODIAC 2.0

De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw FORD ZODIAC.

ABS-sensoren in het wiellager

Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een snelle website. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan vijftien jaar geleden.

ABS sensor kopen voor uw FORD

Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Houdt u altijd rekening met zondagen en weekend. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland.