WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FORD
Gekozen auto:FORD ZEPHYR III 1.7 56PK
Bouwjaar 12.1962 - 10.1966

ABS sensoren FORD ZEPHYR III 1.7

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

ABS sensor kopen voor uw FORD ZEPHYR III 1.7

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: IVECO HandremkabelsSSANGYONG ABS sensorenLANCIA Fuseekogels. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto-onderdelen. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto.

Vervuilde ABS sensoren op uw FORD ZEPHYR III

De onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw FORD. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren.

ABS-sensoren in het wiellager

Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Er zijn meer dan 30.000 artikelen die wij aanbieden.