100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FORD
Gekozen auto:FORD TRANSIT Open laadbak/ Chassis 3.2 TDCi RWD 200PK
Bouwjaar 09-2007 - 08-2014

ABS sensoren FORD TRANSIT Open laadbak/ Chassis (FM_ _, FN_ _) 3.2 TDCi RWD

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

Een defect ABS-sensor herkennen

Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw FORD TRANSIT Open laadbak/ Chassis (FM_ _, FN_ _) 3.2 TDCi RWD, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn.

ABS-sensor op uw FORD TRANSIT Open laadbak/ Chassis (FM_ _, FN_ _) uitlezen

De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Inmiddels hebben wij al meer dan 13.000 positieve reviews ontvangen.

ABS-sensoren in het wiellager

Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto.