WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FORD
Gekozen auto:FORD TRANSIT Bus 2.5 D 68PK
Bouwjaar 10-1983 - 10-1986

ABS sensoren FORD TRANSIT Bus 2.5 D

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor kopen voor uw FORD TRANSIT Bus 2.5 D

Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto.

ABS-sensoren in het wiellager

Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer. Koelvloeistof loopt door de slangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw FORD TRANSIT Bus komen.

Vervuilde ABS sensoren op uw FORD

De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Wilt u aankoop corrigeren? Neem dan telefonisch contact met ons op. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor.