WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FORD
Gekozen auto:FORD TRANSIT Bus 1.6 63PK
Bouwjaar 12-1985 - 01-1989

ABS sensoren FORD TRANSIT Bus 1.6

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS-sensoren in het wiellager

De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties inzien.

ABS sensor kopen voor uw FORD TRANSIT Bus 1.6

Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per aankoop. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn.

Vervuilde ABS sensoren op uw FORD TRANSIT Bus

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SUBARU WielnavenLOTUS ABS sensorenBEDFORD Remschoenen. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw FORD komen. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur.