WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FORD
Gekozen auto:FORD TRANSIT Bus 1.7 FT 100 65PK
Bouwjaar 04-1971 - 03-1978

ABS sensoren FORD TRANSIT Bus 1.7 FT 100

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor kopen voor uw FORD TRANSIT Bus 1.7 FT 100

De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. Lucht en interieur filters worden bij een onderhoudsbeurt vervangen. Een auto is nog steeds het veiligste vervoermiddel. Wilt u aankoop corrigeren? Neem dan telefonisch contact met ons op.

ABS-sensoren in het wiellager

De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw FORD TRANSIT Bus komen. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring.

Vervuilde ABS sensoren op uw FORD

Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw aankoop kunt maken op onze webshop.