WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FORD
Gekozen auto:FORD TRANSIT Bestelwagen 2.5 D 71PK
Bouwjaar 10-1988 - 09-1991

ABS sensoren FORD TRANSIT Bestelwagen 2.5 D

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Vervuilde ABS sensoren op uw FORD TRANSIT Bestelwagen 2.5 D

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw FORD TRANSIT Bestelwagen, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wij verkopen onderdelen met kortingen tot 65%. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn.

ABS-sensoren in het wiellager

De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties raadplegen. Je kunt bij ons betalen via {LIST} Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig.

ABS sensor kopen voor uw FORD

Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium.