WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FORD
Gekozen auto:FORD TRANSIT Bestelwagen 3.2 TDCi RWD 200PK
Bouwjaar 09.2007 - 08.2014

ABS sensoren FORD TRANSIT Bestelwagen (FA_ _) 3.2 TDCi RWD

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

Een defect ABS-sensor herkennen

Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is.

ABS-sensor op uw FORD TRANSIT Bestelwagen (FA_ _) 3.2 TDCi RWD uitlezen

Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting.

ABS-sensoren in het wiellager

Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw FORD TRANSIT Bestelwagen (FA_ _). Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan vijftien jaar geleden.