100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FORD
Gekozen auto:FORD TRANSIT Bestelwagen 2.4 TDCi 4x4 140PK
Bouwjaar 11.2006 - 08.2014

ABS sensoren FORD TRANSIT Bestelwagen (FA_ _) 2.4 TDCi 4x4

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

ABS-sensor op uw FORD TRANSIT Bestelwagen (FA_ _) 2.4 TDCi 4x4 uitlezen

De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp. Wij werken met de volgende toeleveranciers: ATE en Bendix

ABS-sensoren in het wiellager

Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw rem onderdelen. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto.

Een defect ABS-sensor herkennen

De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het vertrouwde "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Wij controleren altijd bij de FORD TRANSIT Bestelwagen (FA_ _) dealer of de onderdelen passen op uw auto.