100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FORD
Gekozen auto:FORD TAUNUS Turnier 1.6 90PK
Bouwjaar 09-1976 - 08-1979

ABS sensoren FORD TAUNUS Turnier 1.6

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS-sensoren in het wiellager

Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan twintig jaar geleden. De airco van het voertuig zorgt voor een koude temperatuur. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw FORD TAUNUS Turnier 1.6. De auto-onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld.

ABS sensor kopen voor uw FORD TAUNUS Turnier

Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties bekijken. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen.

Vervuilde ABS sensoren op uw FORD

De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: JAGUAR ABS sensorenIVECO RemtrommelsSAAB Remblokken.