100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FORD
Gekozen auto:FORD TAUNUS 1300 55PK
Bouwjaar 01-1970 - 05-1975

ABS sensoren FORD TAUNUS 1300

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Vervuilde ABS sensoren op uw FORD TAUNUS 1300

Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Houdt u altijd rekening met feestdagen en weekend. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen.

ABS-sensoren in het wiellager

Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Wij leveren onderdelen van de merken Brembo en ABS Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar.

ABS sensor kopen voor uw FORD TAUNUS

Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een duidelijke website. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FERRARI ABS sensorenIVECO RemschoenenALFA ROMEO Draagarmen.