100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FORD
Gekozen auto:FORD TAUNUS '80 2.0 90PK
Bouwjaar 07-1979 - 07-1982

ABS sensoren FORD TAUNUS '80 2.0

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS-sensoren in het wiellager

De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: IVECO ABS sensorenMASERATI DraagarmenPONTIAC Remschoenen. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component.

Vervuilde ABS sensoren op uw FORD TAUNUS '80 2.0

Wij verkopen auto-onderdelen met kortingen tot 65%. Wij controleren altijd bij de FORD TAUNUS '80 dealer of de onderdelen passen op uw auto. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor.

ABS sensor kopen voor uw FORD

Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen.