100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FORD
Gekozen auto:FORD TAUNUS '80 2.0 100PK
Bouwjaar 07-1979 - 07-1982

ABS sensoren FORD TAUNUS '80 2.0

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor kopen voor uw FORD TAUNUS '80 2.0

Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen.

ABS-sensoren in het wiellager

De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Wilt u aankoop veranderen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Voertuigen worden steeds veiliger gemaakt.

Vervuilde ABS sensoren op uw FORD TAUNUS '80

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SSANGYONG SpoorstangLAMBORGHINI StuurkogelsLAND ROVER Remblokken. Een RDW keuring is verplicht bij een import auto. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Elke FORD heeft een eigen VIN-nummer. De airco van het voertuig zorgt voor een constante temperatuur.