100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FORD
Gekozen auto:FORD TAUNUS '80 1.6 73PK
Bouwjaar 07-1979 - 07-1982

ABS sensoren FORD TAUNUS '80 1.6

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS-sensoren in het wiellager

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw FORD TAUNUS '80 1.6. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug!

ABS sensor kopen voor uw FORD TAUNUS '80

Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger.

Vervuilde ABS sensoren op uw FORD

Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor.