WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FORD
Gekozen auto:FORD TAUNUS '80 1.3 58PK
Bouwjaar 07-1979 - 07-1982

ABS sensoren FORD TAUNUS '80 1.3

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor kopen voor uw FORD TAUNUS '80 1.3

De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. Lucht en interieur filters worden bij een grote beurt vervangen. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch.

Vervuilde ABS sensoren op uw FORD TAUNUS '80

Voertuigen worden steeds sneller gemaakt. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SKODA DraagarmenMASERATI WiellagersPORSCHE Stuurkogels.

ABS-sensoren in het wiellager

De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw FORD. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben.