WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FORD
Gekozen auto:FORD TAUNUS 20M Coupé 2.3 125PK
Bouwjaar 09.1967 - 08.1971

ABS sensoren FORD TAUNUS 20M Coupé 2.3

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

ABS sensor kopen voor uw FORD TAUNUS 20M Coupé 2.3

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SUZUKI RemschijvenIVECO WiellagersDODGE Remblokken. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad.

Vervuilde ABS sensoren op uw FORD TAUNUS 20M Coupé

De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw FORD komen.

ABS-sensoren in het wiellager

Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig.