100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FORD
Gekozen auto:FORD TAUNUS 20M 2.6 125PK
Bouwjaar 09.1967 - 08.1971

ABS sensoren FORD TAUNUS 20M 2.6

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

ABS sensor kopen voor uw FORD TAUNUS 20M 2.6

Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren.

Vervuilde ABS sensoren op uw FORD TAUNUS 20M

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw FORD past. Inmiddels hebben wij al meer dan 12.500 positieve reviews ontvangen. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ISUZU HandremkabelsLANCIA WielnavenSSANGYONG Fuseekogels. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto.

ABS-sensoren in het wiellager

Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax en Brembo Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het vertrouwde "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews.