WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FORD
Gekozen auto:FORD SIERRA Hatchback 2.0 RS Cosworth 204PK
Bouwjaar 11-1987 - 01-1990

ABS sensoren FORD SIERRA Hatchback 2.0 RS Cosworth

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Vervuilde ABS sensoren op uw FORD SIERRA Hatchback 2.0 RS Cosworth

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAIHATSU RemblokkenDACIA RemslangenSEAT Spoorstang. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00.

ABS sensor kopen voor uw FORD SIERRA Hatchback

Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas.

ABS-sensoren in het wiellager

De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze veilige coating is niet belastend voor het milieu.