WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FORD
Gekozen auto:FORD SIERRA Hatchback 2.0 i Cat 100PK
Bouwjaar 01-1987 - 02-1993

ABS sensoren FORD SIERRA Hatchback 2.0 i Cat

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS-sensoren in het wiellager

Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Brandstof verbruik is een hot item in de auto industrie. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto onderdelen. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor.

ABS sensor kopen voor uw FORD SIERRA Hatchback 2.0 i Cat

Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Lucht en interieur filters worden bij een beurt vervangen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SEAT ABS sensorenHYUNDAI WiellagersFERRARI Stabilisatorstangen. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf.

Vervuilde ABS sensoren op uw FORD SIERRA Hatchback

Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Elke FORD heeft een eigen VIN-nummer.