WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FORD
Gekozen auto:FORD SIERRA Hatchback 2.0 i 120PK
Bouwjaar 06-1989 - 02-1993

ABS sensoren FORD SIERRA Hatchback 2.0 i

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS-sensoren in het wiellager

De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: AUDI WielnavenBEDFORD StabilisatorstangenLADA Fuseekogels. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp.

ABS sensor kopen voor uw FORD SIERRA Hatchback 2.0 i

De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. Wij controleren altijd bij de FORD SIERRA Hatchback dealer of de onderdelen passen op uw auto. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. Invoeren van auto's uit andere landen dan dan Nederland komt steeds vaker voor.

Vervuilde ABS sensoren op uw FORD

Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Wij verkopen onderdelen met kortingen tot 65%. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken.