WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FORD
Gekozen auto:FORD SIERRA Hatchback 2.0 105PK
Bouwjaar 01-1987 - 02-1993

ABS sensoren FORD SIERRA Hatchback 2.0

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor kopen voor uw FORD SIERRA Hatchback 2.0

Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Jurid, Pagid, Bendix, Lucas, TRW en Bosch

Vervuilde ABS sensoren op uw FORD SIERRA Hatchback

Voertuigen worden steeds zuiniger gemaakt. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is.

ABS-sensoren in het wiellager

Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw FORD komen. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het veilige "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LEXUS RemschijvenLDV RemcilindersFORD Remslangen.