100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FORD
Gekozen auto:FORD SIERRA Hatchback 2.0 16V Cosworth Cat 4x4 220PK
Bouwjaar 01-1990 - 02-1993

ABS sensoren FORD SIERRA Hatchback 2.0 16V Cosworth Cat 4x4

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Vervuilde ABS sensoren op uw FORD SIERRA Hatchback 2.0 16V Cosworth Cat 4x4

Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto onderdelen. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting.

ABS-sensoren in het wiellager

Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig.

ABS sensor kopen voor uw FORD SIERRA Hatchback

Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw FORD, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg.