100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FORD
Gekozen auto:FORD SIERRA Hatchback 1.8 TD 75PK
Bouwjaar 08-1988 - 02-1993

ABS sensoren FORD SIERRA Hatchback 1.8 TD

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS-sensoren in het wiellager

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw FORD SIERRA Hatchback 1.8 TD komen. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting.

ABS sensor kopen voor uw FORD SIERRA Hatchback

De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. De airco van het voertuig zorgt voor een constante temperatuur.

Vervuilde ABS sensoren op uw FORD

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MASERATI WiellagersLINCOLN ABS sensorenVOLVO Remcilinders. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken.