100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FORD
Gekozen auto:FORD SIERRA Hatchback 1.8 90PK
Bouwjaar 01-1987 - 05-1988

ABS sensoren FORD SIERRA Hatchback 1.8

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Vervuilde ABS sensoren op uw FORD SIERRA Hatchback 1.8

Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze veilige coating is niet belastend voor het milieu.

ABS sensor kopen voor uw FORD SIERRA Hatchback

Je kunt bij ons betalen via {LIST} De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw order? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig.

ABS-sensoren in het wiellager

Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw FORD. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen.