100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FORD
Gekozen auto:FORD SIERRA Hatchback 1.8 87PK
Bouwjaar 05-1988 - 02-1993

ABS sensoren FORD SIERRA Hatchback 1.8

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Vervuilde ABS sensoren op uw FORD SIERRA Hatchback 1.8

De airco van het voertuig zorgt voor een constante temperatuur. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. De auto-onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken.

ABS-sensoren in het wiellager

Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring.

ABS sensor kopen voor uw FORD SIERRA Hatchback

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw FORD past. Via onze partners is het mogelijk om het onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën.