WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FORD
Gekozen auto:FORD SIERRA 2.0 i Cat 100PK
Bouwjaar 01-1987 - 02-1993

ABS sensoren FORD SIERRA 2.0 i Cat

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS-sensoren in het wiellager

Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen.

Vervuilde ABS sensoren op uw FORD SIERRA 2.0 i Cat

De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw order? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Inmiddels hebben wij al meer dan 12.500 positieve reviews ontvangen.

ABS sensor kopen voor uw FORD SIERRA

De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën.