WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FORD
Gekozen auto:FORD SIERRA 2.0 i 120PK
Bouwjaar 01-1990 - 02-1993

ABS sensoren FORD SIERRA 2.0 i

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Vervuilde ABS sensoren op uw FORD SIERRA 2.0 i

Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt.

ABS sensor kopen voor uw FORD SIERRA

Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw order? Deze mailen wij naar uw e-mailadres.

ABS-sensoren in het wiellager

Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste onderdelen. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw FORD komen. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. Vandaag besteld, morgen bij u in huis.