100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FORD
Gekozen auto:FORD SIERRA 1.8 80PK
Bouwjaar 10-1987 - 09-1989

ABS sensoren FORD SIERRA 1.8

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Vervuilde ABS sensoren op uw FORD SIERRA 1.8

Via onze partners is het mogelijk om het onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie.

ABS sensor kopen voor uw FORD SIERRA

Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden.

ABS-sensoren in het wiellager

In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 20.000 producten op voorraad liggen. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Je kunt bij ons betalen via {LIST} Wij controleren altijd bij de FORD dealer of de onderdelen passen op uw auto.