WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FORD
Gekozen auto:FORD SIERRA 1.6 i 80PK
Bouwjaar 10-1989 - 02-1993

ABS sensoren FORD SIERRA 1.6 i

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS-sensoren in het wiellager

U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LOTUS RemslangenPLYMOUTH WiellagersSMART Spoorstang.

Vervuilde ABS sensoren op uw FORD SIERRA 1.6 i

Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Lucht en interieur filters worden bij een grote beurt vervangen. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken.

ABS sensor kopen voor uw FORD SIERRA

Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het veilige "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de dealer.