WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FORD
Gekozen auto:FORD SCORPIO I Sedan 1.9 115PK
Bouwjaar 11.1992 - 09.1993

ABS sensoren FORD SCORPIO I Sedan 1.9

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde

ABS sensor kopen voor uw FORD SCORPIO I Sedan 1.9

Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw FORD SCORPIO I Sedan past. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden.

ABS-sensoren in het wiellager

Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het bekende "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00.

Vervuilde ABS sensoren op uw FORD

Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Brandstof verbruik is een hot item in de auto industrie. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. De auto-onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld.