WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FORD
Gekozen auto:FORD SCORPIO I 2.5 D 69PK
Bouwjaar 12-1985 - 02-1992

ABS sensoren FORD SCORPIO I 2.5 D

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde

Vervuilde ABS sensoren op uw FORD SCORPIO I 2.5 D

Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Energie verbruik is een hot item in de auto industrie.

ABS-sensoren in het wiellager

Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LAND ROVER DraagarmenALFA ROMEO RemtrommelsPLYMOUTH Stabilisatorstangen. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken.

ABS sensor kopen voor uw FORD SCORPIO I

Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw producten? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto onderdelen. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP.