WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FORD
Gekozen auto:FORD SCORPIO I 2.4 i Cat 125PK
Bouwjaar 10-1988 - 09-1994

ABS sensoren FORD SCORPIO I 2.4 i Cat

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
Wij checken of dit past
Past op uw FORD SCORPIO I
Deze past mogelijk niet op uw auto.
Via de kentekencheck hebben we uitgezocht wat op je auto past.
Wij denken dat dit onderdeel niet past.
Populaire keuze
Originele kwaliteitArtikelnr: 30096
Op voorraad, morgen gratis in huis!
voorzijde, links of rechtsvoorzijde, links of rechts
Wat is originele kwaliteit?
Standaard op uw auto
Normaal gebruik
Zelfde als in uw garage
12 maanden garantie
Beste prijs/kwaliteit
Specificaties
Merk: All Brake Systems
vanaf bouwjaar: 09.92
Voertuigtype: Granada
Lengte: 873 mm
Gewicht: 0,09 kg
Inbouwplaats: voorzijde, links of rechts
58% Korting
28,76
68,48
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie
Reviews: 13

ABS sensor kopen voor uw FORD SCORPIO I 2.4 i Cat

ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw FORD SCORPIO I past. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën.

Vervuilde ABS sensoren op uw FORD

Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze vernieuwde coating is niet belastend voor het milieu. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Wij verkopen auto onderdelen met kortingen tot 65%.

ABS-sensoren in het wiellager

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ROVER ABS sensorenVAUXHALL RemklauwenSUBARU Remblokken. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. Een RDW keuring is verplicht bij een import auto. Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto.