100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FORD
Gekozen auto:FORD SCORPIO I 2.4 i 130PK
Bouwjaar 09-1986 - 09-1988

ABS sensoren FORD SCORPIO I 2.4 i

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde

Vervuilde ABS sensoren op uw FORD SCORPIO I 2.4 i

Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp. Het is snel en voordelig om het onderdeel online te bestellen. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto.

ABS sensor kopen voor uw FORD SCORPIO I

Elke FORD heeft een eigen VIN-nummer. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik.

ABS-sensoren in het wiellager

U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw aankoop kunt maken op onze webshop.