100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FORD
Gekozen auto:FORD SCORPIO I 2.0 i 115PK
Bouwjaar 02-1992 - 09-1994

ABS sensoren FORD SCORPIO I 2.0 i

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde

ABS-sensoren in het wiellager

Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid.

ABS sensor kopen voor uw FORD SCORPIO I 2.0 i

Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Rofren, TRW, ATE, Pagid en Bosch De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor.

Vervuilde ABS sensoren op uw FORD SCORPIO I

Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. Indien gewenst kunt u uw order ook ophalen bij ons in Ermelo.