WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FORD
Gekozen auto:FORD SCORPIO I 1.8 90PK
Bouwjaar 04-1985 - 02-1992

ABS sensoren FORD SCORPIO I 1.8

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor kopen voor uw FORD SCORPIO I 1.8

De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het bekende "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: RENAULT RemtrommelsPONTIAC HandremkabelsISUZU Stabilisatorstangen.

ABS-sensoren in het wiellager

Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw FORD SCORPIO I. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt.

Vervuilde ABS sensoren op uw FORD

Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad.