WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FORD
Gekozen auto:FORD S-MAX 2.0 Flexifuel 145PK
Bouwjaar 05.2006 - 12.2014

ABS sensoren FORD S-MAX (WA6) 2.0 Flexifuel

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

Een defect ABS-sensor herkennen

Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig?

ABS-sensor op uw FORD S-MAX (WA6) 2.0 Flexifuel uitlezen

Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw FORD S-MAX (WA6) komen. Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt..

ABS-sensoren in het wiellager

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PORSCHEDACIACITROEN. Elke FORD heeft een eigen VIN-nummer. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken.