100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FORD
Gekozen auto:FORD ORION II 1.8 D 60PK
Bouwjaar 01-1989 - 07-1990

ABS sensoren FORD ORION II 1.8 D

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor kopen voor uw FORD ORION II 1.8 D

Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Benzine verbruik is een hot item in de auto industrie. In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 20.000 producten op voorraad liggen. Elke FORD ORION II heeft een eigen VIN-nummer.

ABS-sensoren in het wiellager

Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring.

Vervuilde ABS sensoren op uw FORD

De auto onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp.