100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FORD
Gekozen auto:FORD ORION II 1.6 i Cat 90PK
Bouwjaar 03-1986 - 07-1990

ABS sensoren FORD ORION II 1.6 i Cat

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS-sensoren in het wiellager

Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw FORD ORION II 1.6 i Cat past.

Vervuilde ABS sensoren op uw FORD ORION II

Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring.

ABS sensor kopen voor uw FORD

Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00.