WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FORD
Gekozen auto:FORD ORION II 1.4 Cat 73PK
Bouwjaar 02-1987 - 07-1990

ABS sensoren FORD ORION II 1.4 Cat

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Vervuilde ABS sensoren op uw FORD ORION II 1.4 Cat

De airco van het voertuig zorgt voor een fijne temperatuur. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CITROEN StabilisatorstangenCHEVROLET RemschoenenFORD Draagarmen. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw producten? Deze mailen wij naar uw e-mailadres.

ABS sensor kopen voor uw FORD ORION II

De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Wij controleren altijd bij de FORD dealer of de onderdelen passen op uw auto.

ABS-sensoren in het wiellager

Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Een auto is nog steeds het veiligste vervoermiddel. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor.