100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FORD
Gekozen auto:FORD ORION I 1.6 D 54PK
Bouwjaar 02.1984 - 03.1986

ABS sensoren FORD ORION I 1.6 D

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

ABS-sensoren in het wiellager

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LADA StuurkogelsLDV FuseekogelsOLDSMOBILE Spoorstang. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw bestelling? Deze mailen wij naar uw e-mailadres.

ABS sensor kopen voor uw FORD ORION I 1.6 D

Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties raadplegen. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste onderdelen. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem.

Vervuilde ABS sensoren op uw FORD ORION I

De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Elke FORD heeft een eigen VIN-nummer. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit.