100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FORD
Gekozen auto:FORD MONDEO I Sedan 1.8 TD 88PK
Bouwjaar 06-1993 - 08-1996

ABS sensoren FORD MONDEO I Sedan 1.8 TD

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Vervuilde ABS sensoren op uw FORD MONDEO I Sedan 1.8 TD

Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw FORD MONDEO I Sedan, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt.

ABS-sensoren in het wiellager

Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is.

ABS sensor kopen voor uw FORD

ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Houdt u altijd rekening met feestdagen en zondagen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CHRYSLER RemklauwenMERCEDES-BENZ WielnavenDAEWOO Stabilisatorstangen. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest.