WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FORD
Gekozen auto:FORD MONDEO I Sedan 1.8 i 16V 115PK
Bouwjaar 02-1993 - 08-1996

ABS sensoren FORD MONDEO I Sedan 1.8 i 16V

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Vervuilde ABS sensoren op uw FORD MONDEO I Sedan 1.8 i 16V

De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Houdt u altijd rekening met feestdagen, zondagen en weekend. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste rem onderdelen.

ABS sensor kopen voor uw FORD MONDEO I Sedan

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ROVER DraagarmenSUBARU RemslangenLDV Remschoenen. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Lucas, Textar, Pagid, Jurid en Zimmermann

ABS-sensoren in het wiellager

Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Wij controleren altijd bij de FORD dealer of de onderdelen passen op uw auto. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden.