WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FORD
Gekozen auto:FORD MONDEO I Sedan 1.6 i 16V 90PK
Bouwjaar 02-1993 - 08-1996

ABS sensoren FORD MONDEO I Sedan 1.6 i 16V

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS-sensoren in het wiellager

Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw FORD MONDEO I Sedan 1.6 i 16V.

ABS sensor kopen voor uw FORD MONDEO I Sedan

Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Voertuigen worden steeds zuiniger gemaakt. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken.

Vervuilde ABS sensoren op uw FORD

De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties vinden.