100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FORD
Gekozen auto:FORD MONDEO I 2.0 i 16V 136PK
Bouwjaar 02-1993 - 08-1996

ABS sensoren FORD MONDEO I 2.0 i 16V

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor kopen voor uw FORD MONDEO I 2.0 i 16V

De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: JAGUAR StuurkogelsVOLVO RemcilindersSEAT Draagarmen.

Vervuilde ABS sensoren op uw FORD MONDEO I

Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? Wij controleren altijd bij de FORD dealer of de onderdelen passen op uw auto. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het bekende "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews.

ABS-sensoren in het wiellager

Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden.