WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FORD
Gekozen auto:FORD MONDEO I 1.8 i 16V 115PK
Bouwjaar 02-1993 - 08-1996

ABS sensoren FORD MONDEO I 1.8 i 16V

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Vervuilde ABS sensoren op uw FORD MONDEO I 1.8 i 16V

De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: AUDI RemslangenMG StabilisatorstangenRENAULT Wiellagers. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw FORD MONDEO I.

ABS-sensoren in het wiellager

Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken.

ABS sensor kopen voor uw FORD

Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen.