100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FORD
Gekozen auto:FORD KUGA II 1.5 EcoBoost 180
Bouwjaar 10.2015 -

ABS sensoren FORD KUGA II 1.5 EcoBoost

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.
ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde
Wij checken of dit past
Past op uw FORD KUGA II
Deze past mogelijk niet op uw auto
Deze past mogelijk niet op uw auto
Populaire keuze
Standaard kwaliteitArtikelnr: 31524
Voor 23:59 besteld, uiterlijk zaterdag gratis in huis!
achterzijde, links of rechtsachterzijde, links of rechts
Specificaties
Merk: All Brake Systems
Stekkerkleur: Zwart
Uitvoering: voor voertuigen zonder parkeerassistent
Lengte: 14 mm
sensortype: Actieve sensor
Gewicht: 0,04 kg
Inbouwplaats: achterzijde, links of rechts
61% Korting
24,71
63,35
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie

ABS-sensoren in het wiellager

Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Lucht en interieur filters worden bij een beurt vervangen.

Vervuilde ABS sensoren op uw FORD KUGA II 1.5 EcoBoost

Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SKODA RemblokkenMAZDA ABS sensorenPEUGEOT Spoorstang.

ABS sensor kopen voor uw FORD KUGA II

Wij controleren altijd bij de FORD dealer of de onderdelen passen op uw auto. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp. De onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.